Tim Keller
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 december 2021 door Redactie

Vrouw van Tim Keller over kankerbehandeling van haar man: "Wonderbaarlijke vooruitgang"

De doktoren van Tim Keller staan versteld van de vooruitgang die de ernstig zieke theoloog, auteur en voorganger boekt, ondanks zijn diagnose met stadium vier alvleesklierkanker. Kathy Keller, de vrouw van Tim Keller, deelt in het enthousiasme over het ziekteproces. "Jullie gebeden worden verhoord!", tweet Kathy Keller.

"Door Gods genade en jullie gebeden is er een wonderbaarlijke verbetering te zien in de afgelopen 18 maanden. Het gaat zelfs zo goed dat de doktoren woorden gebruiken als 'fantastisch' en 'drastisch' om het proces te omschrijven", aldus Kathy Keller. "Nu Tim een nieuwe ronde van chemotherapie in gaat, hopen we dat jullie zullen bidden voor blijvende effectiviteit van de behandeling en nog minder bijwerkingen. Nogmaals bedankt voor jullie liefde en steun. We zijn dankbaar. Blijf voor ons bidden."

Tim Keller werd in mei 2020 gediagnostiseerd met alvleesklierkanker. Sinds de diagnose heeft hij verschillende behandelingen ondergaan. De bekende theoloog, auteur en voorganger wordt wereldwijd gedragen door gebed. Keller koppelt regelmatig terug hoe het gaat, meestal met goed nieuws. In deze stormachtige periode van zijn leven houdt één ding hem overeind: het geloof. "Wat ik zeker weet, is dat Jezus Christus waarlijk is opgestaan. Wanneer ik sterf, weet ik dat ik ook zal leven", deelde Keller eerder.

Lees ook: Tim Keller over invloed kanker op zijn huwelijk: "De rollen zijn omgedraaid"; Tim Keller getuigt van Gods grootheid ondanks alvleesklierkanker; Tim Keller ondergaat zware chemobehandeling en deelt update.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen