Ds. A. J. Hagedoorn
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 december 2021 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor hervormd Zegveld: ds. A. J. Hagedoorn

Ds. A. J. Hagedoorn neemt binnenkort afscheid van de hervormde gemeente in Hellouw. De hervormde predikant heeft een beroep uit Zegveld aanvaard. Daar volgt Hagedoorn de naar Woerden vertrokken ds. C. J. Overeem op.

Ds. T. de Graaf-de Boer gaat als kerkelijk werker aan de slag in de gereformeerde kerk (PKN) in Valkenburg. Deze gemeente bracht een beroep op haar uit nadat ds. M. Zebregs vorig jaar verhuisde naar Wateringen-Kwintsheul. Kandidaat C. J. Rijsdijk kan in de hervormde gemeente te Montfoort voor het eerst als gemeentepredikant aan het werk. Daar zoekt de kerkenraad een dominee nadat ds. A. Simons eerder dit jaar naar Valburg-Homoet vertrok.

De hervormde gemeente in Gameren zoekt verder naar een eigen dominee. Ds. A. de Lange heeft bedankt en blijft dus actief in Nieuw-Lekkerland. Ook ds. R. F. de Wit (Ermelo) blijft trouw aan zijn huidige kerkelijke gemeente. De hervormde gemeente in Kootwijk-Kootwijkerbroek blijft vacant nadat twee jaar geleden ds. W. Peene een beroep uit Terneuzen aanvaardde.

Ds. D. Jongeneel blijft woon- en werkzaam in Katwijk aan Zee. De hervormde predikant bedankt een beroep van de hervormde gemeente in Waddinxveen (wijk Oost). Daar zoekt de kerkenraad een gemeentepredikant omdat ds. C. H. Bijl vorig jaar aan de slag ging in Papendrecht.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen