Ivanka
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 december 2021 door Patrick Goede

Oud-stafchef Trump: Poseren met Bijbel was idee van dochter Ivanka

De beruchte foto van Trump, waarbij de ex-president met een Bijbel poseert voor een kerk ten tijde van protesten tegen de moord op George Floyd, blijkt een idee te zijn geweest van zijn dochter Ivanka Trump. Mark Meadows, voormalig stafchef van Trump in het Witte Huis, vertelt dat in zijn nieuw uitgekomen boek. Ivanka wilde volgens Meadows "een boodschap van geloof aan de mensen geven", dat meldt Religion News.

Ook bij de kerk waren op het moment van de foto met Trump en zijn Bijbel protesten aan de gang. Veel mensen waren woedend omdat George Floyd door een politieman met zijn hoofd minutenlang tegen de grond werd gedrukt en vervolgens overleed. Trump liet de demonstranten én een aanwezige priester verwijderen. 

Meadows kan daar goed inkomen. "Er waren zoveel rellen aan de gang en ze kwamen wat mij betreft iets te dicht bij de kerk. Ik wist dat er in voorgaande dagen ook andere gebouwen aangevallen waren en huiverde bij de gedachte dat dit ook met de St. John's Chapel zou gebeuren."

"Ivanka stelde voor om de kerk te gebruiken om een signaal van 'wet en orde' af te geven en de mensen een boodschap van geloof mee te geven", vervolgt Meadows. "Terwijl ik naar president Trump keek die Ivanka aanhoorde, kon ik zien dat hij het een geweldig idee vond."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen