vlag leven
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 december 2021 door Redactie

Tim Hofman met 'Boos' op bezoek bij Schreeuw om Leven

Stichting Schreeuw om Leven staat centraal in de laatste aflevering van het programma ‘Boos’. Daarbij confronteerde presentator Tim Hofman directeur Arthur Alderliesten onder meer met een groep ‘boze’ vrouwen die abortus hebben gepleegd. Een van de vrouwen zegt blij en trots te zijn met haar keuze voor een abortus. Het programma focuste zich vooral op het ‘lastigvallen’ van vrouwen bij abortusklinieken en onwaarheden die door de prolifebeweging zouden worden verspreid. Bekijk de volledige aflevering hieronder terug.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Zolang er een levensgroot verschil van mening bestaat over de waarde van het ongeboren leven, blijft de discussie voorspelbaar. Zo ook deze aflevering. Tim gaat volledig voorbij aan het ongeboren kind. Het welzijn van de vrouw, daar gaat het om. Voorspelbaar.

Schreeuw om Leven zegt: dit is een kind, leven, waardevol. Tim “hetisgeenkindmaareenembryo” Hofman&vrouwen zeggen: nee, een embryo, geen kind, geen leven. Iets dat je op afspraak kunt wegzuigen en uit elkaar mag scheuren. Deze aflevering is vooral een trotse Schreeuw om MIJN leven.Triest.