Martin Smith
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 december 2021 door Redactie

Christelijke artiest Martin Smith komt naar Bunschoten

Bunschoten-Spakenburg krijgt een bijzondere primeur. De bekende christelijke artiest Martin Smith komt op zaterdag 29 januari 2022 met zijn band optreden in Ontmoetingscentrum De Bron. Hier presenteert hij zijn nieuwe cd voor het eerst aan Europa. Het concert is zeer exclusief vanwege de intieme setting én omdat het slechts het enige releaseconcert is dat hij in Nederland geeft. Je zou hier dus kunnen spreken van wereldnieuws.

Martin Smith is enorm bekend geworden met zijn (voormalige) band Delirious? en later met zijn band Army of Bones. Tegenwoordig vooral als solo-artiest. Zijn typische stemgeluid is voor velen uit duizenden te herkennen. Smith bezocht Nederland in zijn carrière al talloze keren. Hij ziet Nederland als zijn tweede thuis en ziet er dan ook enorm naar uit om weer voet op Hollandse bodem te zetten.

Zijn publiek is divers: van stadion- en clubrock tot modern worship, het komt allemaal bij elkaar in de optredens van de Britse zanger.

Het komende concert in Nederland is op voorhand al speciaal. Dan presenteert hij namelijk gloednieuwe muziek van zijn komende album 'Dancing in the Fire'. Op zaterdag 29 januari 2022 speelt Martin Smith met zijn volledige band eenmalig in Ontmoetingscentrum De Bron in Bunschoten.

Nieuwe muziek
De pandemie ging niet aan huize Smith voorbij. Concerten werden afgezegd en lockdowns ingesteld. Maar Smith kreeg juist in deze periode een bijzondere verbinding met zijn publiek. En het leverde nieuwe muziek op. Allereerst richtte hij GloWorksTV op; een online muziekplatform waar hij onder andere streamingconcerten aanbiedt. Daarnaast ging Smith doen wat hij als zijn roeping ziet: liedjes schrijven die de stem worden van gelovigen - wat ze ook doormaken. Het nieuwe album 'Dancing in the Fire' is het resultaat. Tijdens het avondvullende concert in Bunschoten klinken naast dit nieuwe materiaal (een Europese primeur!) ook de bekende songs die tot op de dag van vandaag herkend worden. Van Delirious?-klassiekers tot de nieuwe Martin Smith-favorieten als 'God's Great Dance Floor'.

De afgelopen periode presenteerde Martin online al een aantal van de nieuwe liedjes, met een duidelijke rode draad: 'Dancing in the Fire', 'Trouble' en 'Fire in Your Eyes'.

"Middenin de nacht is het een vuur wat ons door het donker leidt", zegt hij hierover. "Daarom ben ik eigenlijk ook dankbaar voor dit seizoen met COVID. Er is voor ons gezorgd en we worden door deze onzekere tijd heen gedragen."

Kaartverkoop
Op 29 januari 2022 zullen Martin Smith & band dat luid en duidelijk laten horen. Zorg dat je het niet mist. De kaartverkoop is gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.eventsforchrist.nl, bij LUV aan de kassa of aan de balie van Ontmoetingscentrum De Bron. Meer informatie over de verschillende ticketsoorten en arrangementen is te vinden op de website van Events for Christ. Houd er rekening mee dat de tickets snel uitverkocht kunnen zijn vanwege de populariteit van deze artiest.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen