SDOK
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

10 december 2021 door Patrick Goede

Beluister het bemoedigende verhaal van zuster Tong en bestel het gratis boek!

Stichting De Ondergrondse Kerk deelt een video over de Chinese christen 'zuster Tong'. Ze beschrijft haar tijd in de Chinese gevangenis, ze kwam daar terecht vanwege het leiden van een huiskerk. Journalist Todd Neddleton vertelt over de keer dat hij haar persoonlijk mocht ontmoeten en verrast werd door haar reactie. "Ik dacht dat de tolk mijn vraag verkeerd vertaald had."

SDOK staat wereldwijd naast vervolgde christenen en roept christenen in Nederland op tot verbondenheid met hen.

"De woorden van zuster Tong uit China komen behoorlijk binnen. 'Het was een geweldige tijd', zegt ze. En dan heeft ze het niet over een zonvakantie op de Spaanse eilanden of een boottocht in Giethoorn. Deze moedige dame verbleef een half jaar in een Chinese gevangenis. Haar verhaal - en dat geldt ook voor de andere verhalen - houden mij een spiegel voor", aldus eindredacteur Jeffrey Schipper van CIP.nl in een eerste reactie op het getuigenis van zuster Tong.

Schipper is ambassadeur van SDOK en is dan ook trots dat het boek 'Een jas vol kogelgaten' met al deze schitterende getuigenissen nu voor iedereen gratis beschikbaar is!

Ja, ik wil het gratis boek 'Een jas vol kogelgaten'

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen