vaccinatie
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 december 2021 door Redactie

Eiwit-vaccins ingezet in strijd tegen corona na Kamervragen SGP en ChristenUnie

Nederland zet eiwit-vaccins in in de strijd tegen het coronavirus. Dat meldt minister de Jonge als antwoord op de Kamervragen van onder andere Mirjam Bikker (ChristenUnie) en Kees van der Staaij (SGP).

Deze eiwit-vaccins zijn bedoeld voor mensen die geen zogenoemd mRNA-vaccins kunnen of willen krijgen. In het coronadebat vorige week vroeg Mirjam Bikker aandacht voor eiwit-vaccins. Een motie van de ChristenUnie om zo veel mogelijk vaart te maken met deze vaccins werd aangenomen. Door deze aan te bieden kunnen ook mensen die gewetensbezwaren hebben bij bepaalde vaccins maar zich wél willen laten vaccineren de keuze maken voor een vaccin.

Mirjam Bikker (ChristenUnie): “Dit is natuurlijk heel goed nieuws. Door deze vaccins beschikbaar te stellen kunnen ook mensen die gewetensbezwaren hebben bij de reeds bestaande de keuze voor een vaccin gewetensvol maken. Ik ben blij dat de minister die meerwaarde ziet en zich inzet om deze eiwit-vaccins zo snel mogelijk beschikbaar te stellen.”

Op dit moment zijn er nog geen eiwit-vaccins op de markt toegelaten. De verwachting is dat het eiwit-vaccin Novavax in het voorjaar van 2022 beschikbaar komt.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

https://avoicefortruth.com/information-sheets/Dat zou mooi zijn, een mrna vaccin wil ik inderdaad niet.

Net als zovelen heb ik lang gedacht dat die zogenaamde foetale cellijn in het vaccin onzin was of op z’n hoogst 1 of 2 keer is gebeurd in de jaren 60. Bovenstaand artikel laat een andere werkelijkheid zien.
H
Beste heer van der HeijdenHoud u expert Pieter Borger in de gaten! Hij weet alles over vaccins en over de gevaren ervan.

U kunt hem vinden op Twitter.Verder is het helaas maar al te waar wat u schrijft over die foetale cellijn.

Ook veel christenen willen dit niet horen en rechtvaardigen zeer dubieuze vaccins.

Toon meer antwoorden (3)
Toon meer reacties (1)