restaurant louisiana
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

10 december 2021 door Redactie

Bezoekers van dit restaurant kunnen een maaltijd kopen voor hun "geringste broeders"

Een restaurant in Denham Springs ziet om naar de "hongerigen en dorstigen". Het restaurant hing de Bijbeltekst uit Mattheüs 25 geprint aan de muur. Hierin vertelt Jezus dat wat we voor onze geringste broeders doen, we voor Hem hebben gedaan. Om de Bijbeltekst in praktijk te brengen kunnen bezoekers van het restaurant een maaltijd afrekenen voor mensen in nood.

"Deze maaltijden zijn al betaald. Als je honger hebt of iemand kent die honger heeft, neem dan een van deze bonnetjes, ga zitten en eet bij ons", staat er onder de Bijbeltekst vermeld. Er hangen meer dan twintig bonnetjes aan de muur voor mensen in nood. Wat een prachtig voorbeeld van naastenliefde!

"Want Ik had honger en u hebt Mij te eten gegeven; Ik had dorst en u hebt Mij te drinken gegeven; Ik was een vreemdeling en u hebt Mij gastvrij onthaald. Ik was naakt en u hebt Mij gekleed; Ik ben ziek geweest en u hebt Mij bezocht; Ik was in de gevangenis en u bent bij Mij gekomen. Dan zullen de rechtvaardigen Hem antwoorden: Heere, wanneer hebben wij U hongerig gezien en te eten gegeven? Of dorstig en te drinken gegeven Wanneer hebben wij U als een vreemdeling gezien en gastvrij onthaald, of naakt en hebben U gekleed? Wanneer hebben wij U ziek gezien of in de gevangenis en zijn bij U gekomen? En de Koning zal hun antwoorden: Voorwaar, Ik zeg u:  voor zover u dit voor en van deze geringste broeders van Mij gedaan hebt, hebt u dat voor Mij gedaan." - Mattheüs 25:35-40


Bemoedigend nieuws
Meer over Bemoedigend nieuws »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Interessante vraag is wie hier in deze tekst / dit verhaal bedoeld worden met "deze geringste broeders van Mij". Het gaat daar mi om een oordeel over de volken op aarde bij de wederkomst van Jezus en hun houding tov de groep die bij Jezus staat (deze geringste broeders van Mijn). gezien de tekst en context moet hij m.i. dan gaan om een oordeel van alsdan nog levende niet-christenen(volken) m.b.t. hun houding tov de Joden/volk Israel zijn en/of christenen(deze(het lijkt of Jezus ze aanwijst en zij bij Hem zijn) geringste broeders van Mij).