Hilde Palland
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 december 2021 door Jeffrey Schipper

Is een vaccinatieplicht een goed idee? CDA-Kamerlid Hilde Palland antwoordt

Steeds meer Europese landen stappen over op een vaccinatieplicht. In Nederland wordt een plicht vooralsnog niet uitgesloten. Maar is dit wel effectief nu ook volledig gevaccineerde mensen weer in het ziekenhuis terecht komen met corona? In het Family7-programma Uitgelicht! was Hilde Palland, Tweede Kamerlid van het CDA, te gast.

Bekijk het gesprek en klik hier voor meer video's van Family7:

Abonneer je op de YouTube-pagina van Family7

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

G
Het klinkt alle maal heel sociaal. Maar het is een ongekend onrecht. Er wordt gezegd in dit fragment "ik zie dat het werkt" hoe zit dat dan? Als 2G of anderszins geregeld wordt dan kom je dus van de ene prik naar de andere prik, dan een booster enz. Het gezwalk met cijfers en wegzetten van ongevaccineerden enz. Wekt geen vertrouwen. Er is een eennorme vertrouwens crisis . Dit was er al, maar corona maakt de slapende beer wakker. De overheid heeft onrealistische verwachtingen geschept naar de samenleving . En andersom ook.
https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/12/column-sid-lukkassen-de-westerse-beschaving-geeft-zijn-ziel-weg/
W
Vaccinatieplicht? Dat mensen, politici en ook politici die christelijk durven te noemen, dit nog als optie durven te nemen! Vaccinatieplicht is het einde van ons zelfbeschikkingsrecht! Het is een pure dictatuur die kritiekloos als optie wordt beschouwd?!! Hoever zijn we in dit land in korte tijd afgegleden. Bijna geruisloos. Althans voor hen die slapen. Dan komt er ook nog met deze hoogmoedige gen therapie, de Mrna techniek aan de bouwstenen van Gods Schepping wordt gesleuteld. Dit is veel te hoog gegrepen voor de wetenschap.
Toon meer antwoorden (3)