Loodgieter Lakewood church
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 december 2021 door Patrick Goede

Loodgieter ontdekt honderden enveloppen met offergaven in wc van Joël Osteens kerk

De Lakewood Church van Joël Osteen werd afgelopen week overvallen door een 'vervroegd kerstcadeau' in de vorm van 500 enveloppen met daarin vermoedelijk offergaven. Volgens de loodgieter vielen de enveloppen "gewoon uit de muur". Lakewood Church heeft in een verklaring laten weten: "Er is een bepaald bedrag aan cheques en geld gevonden tijdens herstelwerkzaamheden. We hebben gelijk de politie op de hoogte gebracht en helpen hen bij hun onderzoek."

De desbetreffende loodgieter was afgelopen week te gast bij DJ George Lindsey op de radio en vertelde daar zijn opmerkelijke verhaal. "Er zat een losse wc in de muur en toen ik die verwijderde, vielen er opeens 500 enveloppen uit de muur, ik was enorm verrast", vertelt de loodgieter. Volgens de Christian Post waren de enveloppen zonder tussenkomst van de loodgieter mogelijk voor altijd verborgen gebleven.

In 2014 maakte Lakewood Church melding van de diefstal van 600.000 dollar aan offergaven, het zou dus best eens om (een deel van) deze gestolen offergaven kunnen gaan. Lakewood Church liet destijds weten dat ze verzekerd waren tegen de diefstal van de offergaven en dat ze contact opnamen met hun verzekering om het bedrag vergoed te krijgen. 

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

P
Verzekerd tegen diefstal van offergaven? Het is toch niet te geloven. Dat zegt veel over Osteen en zijn gemeente! Mijnheer Osteen zelf is ook al niet onbesproken. Dit noem je een vals getuigenis.
N
Dat had hij nou net nodig als een van de rijkste welvaarts evangelisten.
N
Haha,wat een kerkgemeenschap is,ze vertrouwen hun eigen leden niet en ja hoor verzekering sluiten tegen het geboefte groep.
Toon meer reacties (1)