ds. Willem Glashouwer
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

08 december 2021 door Redactie

Video: dominee Willem Glashouwer herstelde "wonderlijk" van hersengezwel

Nadat ds. Willem Glashouwer radicaal tot geloof kwam, liet God opnieuw weten dat Hij met hem was door een wonderlijk herstel. Hij had veel last van hoofdpijnklachten en raakte soms onverwachts bewusteloos. Toen hij onderzocht werd, troffen artsen een gezwel in zijn hoofd aan. "De arts was verbaasd dat ik überhaupt nog functioneerde", aldus ds. Glashouwer in gesprek met Bert Noteboom. Er volgde een zware operatie. "Het is een wonder dat ik hier zit."

Tijdens de operatie kwamen de artsen erachter dat het nog erger was dan ze hadden verwacht. Toch lukte het de medici om de operatie af te ronden. Ds. Glashouwer herstelde "wonderlijk goed". Ook de chirurg was met verbazing geslagen. "Hij wist wat hij gedaan had en welke complicaties daarbij zouden horen. Ik had eigenlijk niets en dat was een wonder dat ook door artsen werd erkend. De Heere heeft diep ingegrepen in mijn leven en de bovennatuurlijke rust die ik in die tijd heb ervaren heeft mij nooit meer losgelaten", vertelt ds. Glashouwer.

Bekijk het hele getuigenis van ds. Glashouwer in de onderstaande video.

Bekijk hier deel 1 van het gesprek tussen ds. Glashouwer en Bert Noteboom: Ds. Willem Glashouwer was niet altijd gelovig: "Nadat ik mijn vader naar de kerk bracht, ging ik naar de kroeg"

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Eind vorig jaar werd bij mij in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam een tumor in de keel vastgesteld. Kanker dus. Aansluitend werd ik naar het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis doorverwezen, het beste ziekenhuis tegen kanker in ons land. Ondertussen was de gemeente in mijn kerk en de rabbi's van het Tempelinstituut te Jeruzalem voor mij in gebed gegaan. Zij brachten mij bij hun en mijn Heer. Daarna werd ik onder narcose opnieuw gediagnosticeerd, maar nu in het Antoni van Leeuwenhoek. Er werd geen kanker gevonden. Prijs de Heer.