Kerstparade Wisconsin
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 november 2021 door Patrick Goede

Aanslag op kerstparade in Wisconsin eist slachtoffer uit pinksterkerk

Een pinkstergemeente in Wisconsin heeft bevestigd dat een kind uit hun gemeenschap is overleden aan zijn verwondingen, het gaat om de 8-jarige Jackson Sparks. Hij liep mee in de kerstparade afgelopen zondag als onderdeel van zijn honkbalclub toen een SUV plotseling op de intocht inreed. Volgens de politie was dat een bewuste actie. Daarmee komt het totaal aantal dodelijke slachtoffers nu op zes. De 12-jarige Tucker Sparks die ook in kritieke toestand in het ziekenhuis lag, herstelt "dankzij de genade van God" en mag binnenkort naar huis volgens de Christian Post.

Afgelopen zondag werd Jackson met spoed geopereerd aan zijn hersenen. Maar dat mocht niet baten, hij overleed dinsdagmiddag in het ziekenhuis. De gemeente vraagt via Facebook om te blijven bidden voor de ouders van de jongens. "Weet alsjeblieft dat ze jullie aanhoudende gebed en bijzondere steun waarderen. Ze vragen ook om privacy zodat Tucker goed kan herstellen en ze kunnen rouwen om het verlies van hun lieve kleine jongen die nu aan de zorg van Jezus is overgedragen."

"Jackson was een lieve jongen die een vreugde was voor zijn coach", laat de voorzitter van de honkbalclub op Facebook weten. Er moesten in totaal 16 kinderen opgenomen worden in het ziekenhuis na de aanslag, zes kinderen liggen nog altijd in kritieke toestand in het ziekenhuis. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen