Eline Bakker
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

24 november 2021 door Redactie

Vrouwenplatform Lume organiseert Lume Licht Tour met zangeres Eline Bakker en lokale kerken

Komende Adventsperiode organiseert de vrouwenbeweging Lume, in samenwerking met zangeres Eline Bakker en lokale kerken en organisaties de Lume Licht Tour: Light has a name. “Over een paar weken is het Kerst”, vertelt Hagar Prins van Lume. “Met Kerst vieren wij dat Jezus, het Licht van de wereld, naar ons toekwam; een heel passend moment om dus een feest van Licht te organiseren!” Dat gebeurt in de vorm van een benefietconcert op 27 november in Meppel, op 3 december in Utrecht, op 11 december in Ede en op 17 december in Apeldoorn.

Deze avonden vormen samen de Lume Benefiet Tour ‘Light has a name’. “Want licht draagt een naam: God, Jezus en die van ieder mens”, aldus Hagar van Lume. Tijdens deze avond kunnen bezoekers ontdekken wat dat betekent via een afwisselend programma en muziek van de christelijke zangeres Eline Bakker, die in Nederland o.a. bekend werd met haar nummer Jezus Overwinnaar. Zo willen de betrokken organisaties en kerken bezoekers helpen om opgeladen en vol inspiratie op weg te gaan naar Kerst: feest van Licht.

Opbrengst voor het goede doel
De avonden starten om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en duren tot 22.30 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.wijzijnlume.nl/shop en kosten 20 euro per stuk; hiervan is 10 euro een gift voor het goede doel; hulp voor kinderen die slachtoffer zijn van seksueel misbruik en uitbuiting. Zo willen de betrokken organisaties en kerken van deze avond ook letterlijk licht brengen waar het donker is.

Foto: Henri Doornbos

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen