LHBTI
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

23 november 2021 door Patrick Goede

Biden dwingt christelijke kinderopvang te kiezen tussen LHBT-ideologie of verliezen subsidie

Religieuze organisaties die fungeren als waakhonden van de overheid maken zich zorgen over de nieuwe wetten die president Joe Biden doorvoert. Hij dwingt de christelijke kinderopvang mogelijk te kiezen tussen het omarmen van de LHBT-ideologie of het verliezen van hun subsidie van de overheid als ze dat niet doen, zo meldt Christian Headlines.

Het omvangrijke pakket aan plannen zou de kinderopvang de helft goedkoper moeten maken en de opvang voor peuters en kleuters van 3 en 4 jaar zelfs gratis. De zorgen richten zich op de anti-discriminatiewetten op het gebied van genderidentiteit en seksuele geaardheid waar de kinderdagopvang dan wel aan zal moeten voldoen. 

Ook Joodse en katholieke organisaties maken zich zorgen. Zach Pruitt van Alliance Defending Freedom zegt: "Dit tast de vrijheid van ouders aan om hun kinderen naar een kinderopvang te sturen die overeenkomt met hun eigen geloof." Directeur Albert Mohler van de Southern Baptistengemeente laat weten: "Misschien denken sommige christenen: 'Dit gaat niet over mijn kinderopvang, het zal wel meevallen'. Nou, als ze de orthodoxe Joodse kinderopvang op deze manier gaan behandelen komen ze ook zeker voor die van jou."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
Vreselijk fout artikel. Zowel het artikel van de CP gelezen, als het stuk van het Witte Huis. Er is helemaal geen sprake van verlies van subsidie wegens LHBTI-standpunten. De werkelijkheid is dat Biden subsidie introduceert voor opvang van kinderen van 3 en 4 jaar. Subsidie die er nu helemaal niet is. In het stuk van het Witte Huis staat beschreven dat ouders zelf mogen kiezen waar ze hun kinderen heen brengen en nergens is sprake van afwijzen van subsidie wegens LHBT-standpunten van de opvang.
Alles gratis, maar wel denken zoals wij. Een steeds ondemocratischer en niet tolerante "samen"leving" ontvouwt zich.

Het links-liberale gedachtegoed wordt door de "strot" geduwd. Oftewel het "neo" neo communistiche denken moet ieder omhelzen.

@Hans VDZ: wat een onzin. Waar blijf je het vandaan halen?!?
Toon meer reacties (1)