Christian Aid Ministries
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

22 november 2021 door Jeffrey Schipper

Gijzelingdrama Haïti: bende laat twee zendelingen vrij

Twee van de zeventien zendelingen, die in Haïti werden ontvoerd, zijn vrijgelaten, laat Kerknet weten. De Amerikaanse zendelingenorganisatie Christian Aid Ministries toonde zich in de verklaring, die zondag werd gepubliceerd, tevreden over hun vrijlating. 

De zendingswerkers werden in oktober ontvoerd. De ontvoerders van de 400 Mawozo-bende eisen 17 miljoen dollar losgeld voor het vrijlaten van de christenen. De ontvoerde zendingelingen van Christian Aid Ministries worden vastgehouden in een zwaarbewaakt huis. Naar verluidt zijn er minstens vierhonderd zwaarbewapende bendeleden in en rondom het gebouw aanwezig. Onlangs ontving de Amerikaanse overheid een teken van leven van één van de gijzelaars.

Christian Aid Ministries maakte geen details bekend over wie er werd vrijgelaten en herhaalde de bezorgdheid over de 15 mensen die achterblijven in gevangenschap."De ontvoerde broeders en zusters zitten in een moeilijke situatie. We bidden dat God hen vreugde zal geven en zal herinneren aan Zijn trouw en goedheid", stelde de organisatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen