EO-Jongerendag 2022
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

22 november 2021 door EO

EO-Jongerendag 2022 gaat door dankzij indrukwekkende steun EO-achterban

Gisteren gaf presentator Joram Kaat in de BEAM Kerkdienst het startschot voor de kaartverkoop voor de EO-Jongerendag 2022. Op 11 juni vindt de 45e editie van het grootste christelijke jongerenevenement van Europa plaats in Rotterdam Ahoy. De afgelopen maanden heeft BEAM, de jongerencommunity van de EO, actiegevoerd om deze dag samen mogelijk te maken. Er is massaal gehoor gegeven aan deze oproep, waardoor het volledige bedrag in donaties is opgehaald.

“We zijn weggeblazen door de gigantische steun van onze achterban! Het is echt een groot cadeau en dit laat zien hoe belangrijk de EO-Jongerendag voor veel mensen is. We zijn alle giftgevers enorm dankbaar en kijken uit naar 11 juni 2022”, aldus Joram Kaat, die ook deze editie de dag presenteert.

De 45e EO-Jongerendag vindt, net als in 2019, plaats in Rotterdam Ahoy. Het is een van de grootste christelijke evenementen van Europa waar duizenden jongeren samenkomen om hun geloof te beleven of voor de eerste keer kennismaken met de woorden van Jezus.

Tickets voor de EO-Jongerendag zijn nu te reserveren via eojongerendag.nl. De kosten van die tickets zijn 15 euro. Op een later moment worden het thema en de artiesten bekend gemaakt.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

E
Ik hoorde pas de uitspraak: Keiharde muziek kan het denken uitsluiten.

Deze zin raakte mij.

Iets... om eens Rustig over na te denken!
W
Neem aan dat iedereen welkom is zonder en met QR?

Willem,

Je aanname zou wel eens onjuist kunnen zijn, helaas.
Toon meer reacties (2)