Franklin Graham
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 november 2021 door Redactie

Evangelist Franklin Graham is herstellende van hartoperatie

Franklin Graham (69), de zoon van evangelist Billy Graham, is herstellende van een hartoperatie. Afgelopen week mocht de bekende Amerikaanse evangelical de Rochester kliniek in Minnesota verlaten. "Ik ben meer dan dankbaar voor de doktoren en hun expertise", aldus Graham in Facebookpost.

Graham werd op 8 november geopereerd aan een chronische ontsteking van een hartzakje. "Wanneer ik hersteld ben kan ik weer alles doen wat ik deed voor de operatie", geeft Graham aan. Dit zal nog wel een paar weken duren schrijft de evangelical in zijn bericht, maar hij voelt zich "elke dag weer iets beter". Hij mag nu de kliniek verlaten en thuis verder herstellen. "Bedankt voor al jullie gebeden. Ik weet wat een verschil dat maakt! Ik ben niet bang geweest en heb Gods aanwezigheid continu mogen ervaren. Aan Hem alle glorie!."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Chronische ontsteking van het hartzakje ... Dat hoor je veel tegenwoordig.Deze evangelist is toch zo vóór vaccinatie met covid-19 vaccins? Hij is zelf ook gevaccineerd.Vaccinatieschade lijkt eerder het geval te zijn.Er zijn veel manieren om daar omheen te praten.