Victoria
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

18 november 2021 door Patrick Goede

Victoria sloot een pact met de duivel maar veranderde compleet: "Ik ben gered en genezen"

Victoria sloot een pact met de duivel en dat kostte bijna haar moeder het leven. Bij The 700 Club vertelt ze haar indrukwekkende verhaal, van duisternis naar licht, van uitzichtloosheid naar hulp. "Ik brak in huilen uit en zei: 'Duivel, ik geef niet op. Ik doe dit niet langer'."

De ouders van Victoria zijn allebei aan drugs verslaafd en daarom kruipt ze vaak in haar eigen wereld. "Iedereen hield daar van mij en iedereen gaf daar om mij." De vader van Victoria slaat haar en grijpt haar dikwijls bij de keel, hij gebruikt vervolgens de Bijbel om zijn daden te rechtvaardigen. "'Als je arm je tot zonde verleidt, hak die dan af', zei hij tegen mij. Om mij daarmee een soort van te verstoten. Ik haatte mijzelf, ik dacht dat er iets mis met mij was."

Wurgen
Ze begint zich daarna te verdiepen in hekserij, ze treedt buiten haar eigen lichaam en voelt zich daardoor gesterkt. Ook ontdekt ze opiaten en raakt er aan verslaafd. Wanneer Victoria 17 is, belandt ze in een hevige ruzie met haar moeder. Die nacht hoort ze een bekende stem in haar gedachten: "Als je je leven aan de duivel geeft dan komt alles goed. Ik dacht, oké."

Een moment later heeft ze haar beide handen op haar moeders hals. "Ik wurgde mijn moeder bijna die nacht, ik kan je niet vertellen waarom ik er mee stopte." Als ze een jaar later de Bijbel begint te lezen hoort Victoria op een gegeven moment ook een andere stem. Die zegt haar dat ze naar de kerk moet gaan.

Bekijk het indrukwekkende verhaal van Victoria hieronder!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen