M.J.
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

19 november 2021 door Patrick Goede

8-jarige die in zijn hoofd geschoten werd na 150 dagen weer thuis: "Het is de kracht van God"

De 8-jarige Marcellus "M.J." Whitehead werd eerder dit jaar in zijn hoofd en been geschoten. Dokters vertelden zijn ouders dat hun kind zou gaan sterven maar na 150 dagen in het ziekenhuis is de jongen weer thuis. Zijn moeder geeft God alle eer. "Ik wist dat deze dag ging komen vanwege mijn geloof in God, daar draait alles om."

Faithwire deelt het opmerkelijke verhaal van M.J. die vergezeld van zijn broers en zussen weer in de woonkamer voor de tv zit. Hij knippert af en toe met zijn ogen maar kan nog niet praten. "Hij zal nog een lange weg te gaan hebben. Hij kan nog niet lopen en praten maar volgt ons soms een beetje mijn zijn ogen. Maar we zijn al een heel eind gekomen", vertelt zijn moeder.

Ze vervolgt: "Het is de kracht van God. Wonderen gebeuren. Ik ben niet boos op de dader. Ik vergeef hem. Ik ben eerder boos op deze maatschappij en zijn ouders. Ik ben eerder boos op de moeder van de dader dan op de dader zelf." De 19-jarige dader genaamd Darius zit tegen een borsom van 1 miljoen dollar vast en moet donderdag voor de rechter verschijnen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen