Franklin Graham
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 november 2021 door Patrick Goede

Franklin Graham ondergaat geslaagde hartoperatie: "We danken God dat alles goed is gegaan"

Evangelist en directeur van stichting Samaritan's Purse, Franklin Graham, heeft zijn dankbaarheid uitgesproken voor een succesvolle hartoperatie. De zoon van wijlen Billy Graham had een ontsteking aan zijn hartzakje, pericarditis genaamd. "Tijdens de operatie werd het pericardium verwijderd en we danken God dat alles goed is gegaan", aldus Graham in een Facebook update. 

Hij vervolgt: "Het team van de Mayo Clinic heeft geweldig werk geleverd, ik kan niet anders zeggen. Ik kijk uit naar de vele mogelijkheden om het evangelie over de hele wereld te kunnen brengen in 2022, om mensen uit te nodigen hun geloof en vertrouwen op Jezus te stellen. Daarnaast zie ik er ook weer erg naar uit om mijn motor te pakken en rond te touren als het lekker warm weer wordt. Ik dank een ieder die voor mij gebeden heeft!"

Franklin heeft de rol van zijn vader overgenomen als rondreisende evangelist en spreker. De afgelopen maanden bezocht hij acht steden in de Verenigde Staten waar ongeveer 56.000 mensen op afkwamen. Naar verluidt besloten 5.000 mensen daar om Jezus Christus als hun Heer en Heiland aan te nemen. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen