Chris Pratt
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 november 2021 door Patrick Goede

Acteur Chris Pratt vindt toevlucht in christelijke muziek na kritiek: "Ik was teneergeslagen"

Acteur Chris Pratt weet als frequent kerkganger van Hillsong Church inmiddels wel hoe het is om kritiek te ontvangen. Toch was hij behoorlijk geraakt na de boze reacties die hij ontving op een Instagram-post waarin hij zijn blijdschap uitte over zijn vrouw en hun pasgeboren dochter. "Ik ging best wel overstuur en teneergeslagen naar bed gisteravond. Ik voelde mij vanochtend ellendig en wilde niet gaan sporten."

Chris Pratt stak in het bewuste bericht de loftrompet over zijn vrouw Katherine Schwarzenegger Pratt. De twee ontmoetten elkaar in de kerk en Chris schreef. "Vind iemand die zo naar je kijkt. We hebben elkaar in de kerk leren kennen. Ze heeft mij een fantastisch leven gegeven, een prachtige gezonde dochter. Ze smakt zo hard dat ik oordopjes nodig heb, maar dat is liefde!"

Respectloos
De ophef richtte zich met name op het feit dat Pratt zo blij is met een 'gezonde dochter'. Omdat zijn zoon Jack, die hij kreeg met zijn ex-vrouw, negen weken te vroeg werd geboren kampt hij met allerlei fysieke malheur en moest hij meermaals geopereerd worden. Daarom wordt het bericht door sommigen als 'ongevoelig' bestempeld. Ook zou de tekst respectloos zijn richting zijn ex. 

Pratt was dus behoorlijk aangeslagen door deze kritiek maar wist zich getroost door een fijne wandeling en het luisteren naar christelijke muziek, dat meldde hij vervolgens in een 'storie' op Instagram. "Ik weet dat als ik de bossen in ga en naar christelijke muziek luister, ik mij daarna zoveel beter voel. Maar ik wilde dat niet doen. Toch heb ik het gedaan en wat was dat een goede keus! Het voelde geweldig. Ik ben lekker de bossen ingegaan en heb mijn bloed flink laten rondpompen."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen