Scheurkalender Weet
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 november 2021 door Weet Magazine

Weet Magazine vernieuwt christelijke populairwetenschappelijke scheurkalender

Weet Magazine heeft een christelijke populairwetenschappelijke scheurkalender uitgebracht. De nieuwe kalender, die net als het magazine vlot geschreven nieuwtjes bevat over wetenschap en geloof, is vanaf deze maand te koop in de christelijke boekhandel.

Weet Magazine, een veelgelezen tijdschrift in christelijk Nederland, heeft begin oktober zijn nieuwe scheurkalender uitgebracht. Het product vormt een aanvulling op andere uitgaven van het populairwetenschappelijke blad, waaronder een aantal dvd’s en een Israëlspecial die het vorig jaar uitbracht met Christenen voor Israël.

De scheurkalender bevat ruim 300 Weetjes, een scala aan pakkende beelden, en hier en daar een vrolijke cartoon. “Net als het magazine heeft de scheurkalender als doel om verwondering voor de schepping op te wekken en geloofsopbouwend te zijn, maar ook om mensen gewoon op een leuke manier van kennis te voorzien”, aldus Frans Gunnink, uitgever van de scheurkalender. “Dat doen we door korte, pakkende tekstjes te schrijven over een scala aan onderwerpen, van natuur en wetenschap tot Bijbelse archeologie en techniek.

Er verschijnen jaarlijks verschillende christelijke scheurkalenders op de markt, maar een populairwetenschappelijke zit daar nog niet tussen. Ook zijn de meeste kalenders bedoeld voor de wat oudere lezers, terwijl er voor de jongeren weinig te vinden is. Daarmee vult de kalender van Weet Magazine dus een gat in de christelijke boekenmarkt. De kalender is te koop in de christelijke boekhandel en kost € 14,95.

Weet Magazine is een tweemaandelijks verschijnend populairwetenschappelijk tijdschrift. Het beschrijft nieuws uit de natuur, techniek en wetenschap vanuit een christelijk perspectief. Het magazine is opgericht in 2010 en wordt onder christenen geprezen als een pakkend blad in een frisse en eigentijdse vormgeving.

Klik hier om de site van Weet Magazine te bezoeken

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen