Artificial Intelligence
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

10 november 2021 door Patrick Goede

Christelijke artiest 'J.C.' is geen mens maar kunstmatig samengesteld: "Geen ego's meer"

De christelijke artiest 'J.C.' is geen echt mens maar een door Artificial Intelligence gecreërd 'personage' op basis van algoritmes. De stem die je op het nummer 'Biblical Love' hoort is dus kunstmatig in elkaar gezet en niet afkomstig van een echt persoon. "Met behulp van Artificial Intelligence heb je geen last meer van complexe ego's en loopbaanbedreigende schandalen", zegt samensteller Tyler Huckabee volgens CBN News

Huckabee is erg blij met 'zijn creatie': "Het nummer is alles wat je nodig hebt in de worshiptainment industrie: een prachtig refreintje, een paar Bijbelachtige woorden en een emotioneel hoogtepunt."

De vraag is of het ego achter de creatie van 'J.C.' niet voor ophef kan zorgen. Met behulp van kunstmatige intelligentie een personage samenstellen en deze met de initialen van onze Heer en Heiland laten zingen wat je wilt, zou gezien kunnen worden als blasfemie. Het nummer 'Biblical Love' kun je in onderstaande video beluisteren. 

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

G
Hier zien we de voorafschaduwing wat in de zeer nabije toekomst zal gebeuren! Openbaring 13: het tweede beest laat een beeld maken van het eerste beest en via kunstmatige intelligentie kan dat beest spreken. Vers 15 zegt: En hem werd gegeven om aan het beeld van het beest EEN GEEST TE SCHENKEN zodat het beeld van het beest ook zou spreken.

"Huckabee is erg blij met 'zijn creatie", maar, pas op!Artiest J.C. misbruikt m.i. de Naam Jezus Christus en met zoetgevooisde klanken wordt het hart geopend en is vatbaar voor kwalijke invloed.