Jack Hibbs
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

16 november 2021 door Patrick Goede

Pastor waarschuwt voor leraren die geen Bijbelse profetie preken: "Het moet onderwezen worden"

De Amerikaanse pastor Jack Hibbs maakt zich zorgen over voorgangers en predikanten die geen Bijbelse profetie durven of kunnen prediken. "Predikanten die 100.000 dollar betalen voor een theologische opleiding komen in een profetische tijd terecht en ze weten niet wat ze moeten doen", zegt Hibbs volgens de Christian Post.

Hij vervolgt: "Of ze het nu leuk vinden of niet, ze bevinden zich in een profetische tijd. Ze zijn hierin nooit onderwezen in de seminaries en willen het onderwerp daarom maar het liefst vermijden. Let goed op waar je een opleiding volgt want het is triest. In Openbaring 19 lezen we dat Jezus zelf de Geest van de profetie is. Hij zegt: 'Ik geef jullie deze dingen zodat jullie zullen weten dat Ik het ben'."

Dollar
Hibbs werd op de conferentie waar hij sprak ook gevraagd naar zijn eigen profetische visie. "De Bijbel zegt dat de anti-Christ de wereld zal bedriegen. Er zal een economische catastrofe uitbreken. De dollar zal snel instorten met de huidige ontwikkelingen en dan hebben we een nieuwe economie nodig. De anti-Christ zal daarop een antwoord hebben en vrede brengen. Want er gaat grote chaos zijn.

Gelovigen moeten een grote verwachting hebben dat Jezus hen hier vandaan zal halen. Als je die overtuiging niet hebt dan heb je het Woord niet goed bestudeerd en heb je een probleem. Mensen zullen de dood van de volgelingen van Christus vieren. Hoofden zullen afgehakt worden als je het teken van het Beest niet draagt en het zal geen strafbaar feit zijn. We kunnen het er wel over eens zijn dat als je een wedergeboren christen bent je de grote verdrukking van de eindtijd niet zal hoeven meemaken", aldus Hibbs.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Wat onjuist om te menen dat we de grote verdrukking niet hoeven me te maken. Was dat maar waar. Denk alleen al aan de tekst in Openb. 7:14: "Dezen zijn het, die komen UIT de grote verdrukking". Ze zijn dus niet vóór de grote verdrukking weggenomen.
En als je als christen de grote verdrukking niet meemaakt, hoe kun je dan overwinnaar zijn op het rijk van de duisternis? Dan knijp je er immers al tussenuit voordat de strijd pas echt begint! In Openbaring worden aan de overwinnaars NEGEN schitterende beloften gegeven; zie Op. 2:7, 2:11, 2:17, 2:26, 2:28, 3:5, 3:12, 3:21 en 21:7.
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (1)