pastor
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 november 2021 door Patrick Goede

Pastor en voormalig marinier legt uit waarom hij vernielers van kerkbus vergeeft

Dr. Wade Runge van M3 Church in Virginia heeft zich bij opnieuw uitgesproken in de richting van de vandalen die 24 ramen van de kerkbus ingeslagen hebben. Eerder zei de voormalig marinier dat er geen aangifte gedaan zou worden tegen de daders omdat "Jezus de prijs al betaald heeft". Bij Faithwire gaat hij in een video-interview dieper in op zijn boodschap van vergeving: "Als christenen moeten we de meest liefdevolle en vergevende mensen zijn."

"Het was een soort demonische aanval. God zegt dat geen wapen dat tegen ons gericht is doel zal treffen. We hebben dit werk altijd bij de genade van God gedaan, Hij heeft ons er altijd in voorzien. Als God souverein is, en ik geloof dat Hij dat is, dan zal Hij dit ten goede keren", aldus dr. Wade Runge.

"Eerst dacht ik, ik ga in die bus zitten en wachten tot ze de volgende nacht terugkomen. Ik was boos. Maar de Heilige Geest pakte mijn geest beet en herinnerde mij eraan hoe God mij had gered als verloren zoon. Ik had hetzelfde gedaan richting God als deze vandalen. Hoe durfde ik zo over hen te denken na wat mij vergeven was? Deze mensen hebben geen boosheid nodig, maar de liefde van God. Ik voelde direct medelijden met diegenen die het gedaan hadden. Jullie zijn van harte welkom in de kerk. Als je iets nodig hebt, zeg je het maar", aldus pastor Runge.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen