Justin Bieber Kanye West Marilyn Manson
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 november 2021 door Patrick Goede

Kanye West nodigt 'erepriester van satan' Marilyn Manson uit voor Sunday Service

Kanye West blijft verbazing wekken met zijn Sunday Services. Voor de religieuze bijeenkomsten heeft hij al verschillende bekende wereldsterren uitgenodigd. Dit keer zijn dat Justin Bieber en 'shockrocker' Marilyn Manson. Vooral de aanwezigheid van die laatste naam is opmerkelijk. Manson is namelijk een 'erepriester van de kerk van satan'. Ook wordt hij verdacht van het seksueel misbruiken van een aantal vrouwen.

Justin Bieber kwam al vaker langs en zong afgelopen zondag mee in het nummer 'Hurricane' dat op het laatste album van 'Ye' verscheen. "Ik weet dat ik op water kan lopen, ik weet dat U mij niet laat verdrinken", zong de popster. Manson vergezelt Bieber en West maar lijkt verder geen actieve rol te hebben in de dienst. 

De voormalig vriendin van Manson, actrice Evan Rachel Wood, trad begin dit jaar in de openbaarheid over haar relatie met de rocker. "Hij begon mij te manipuleren toen ik nog een tiener was. Hij misbruikte mij gruwelijk gedurende een aantal jaar. Ik werd gedwongen onderdanig te zijn. Ik wil deze man aanklagen zodat hij andere vrouwen geen pijn meer kan doen. Ik sta naast de vele slachtoffers die niet langer stil willen blijven", aldus Wood volgens Relevant Magazine.

Manson kan volgens Relevant gezien worden als het equivalent van rockers als Kiss en Ozzy Osbourne met betrekking tot de jaren 90 van de popmuziek. Kritiek op zijn "omarming van seks en geweld" werd in die tijd vaak bestempeld als preuts. 

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
In het "christelijk amerika" kan je naast echte christenen helaas ook dit soort uitwassen tegenkomen. Sommige "kerken" en "christenen" zijn verder van God af dan de gemiddelde seculiere Amerikaan.
@Henry vdB: het is bedenkelijk dat veel evangelische neuzen nog altijd richting VS staan....
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (1)