moeder van 23
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

02 november 2021 door Patrick Goede

Jonge moeder (23) met de Bijbel in haar hand gedood door verdwaalde kogel

Melanie Yates uit Zion, Illinois, bracht haar zeven maanden oude dochter naar bed en las haar voor uit de Bijbel. Ze zei de gebruikelijke gebeden voor het slapengaan. Plotseling doorboorde een kogel haar hoofd en stierf ze, met de Bijbel in haar hand. Man Daniel bracht hun andere kind naar bed en vroeg haar of ze ook een enorme knal had gehoord. "Hij kreeg geen reactie, zocht haar op en vond haar met een kogel in haar hoofd", vertelt de moeder van Melanie.

Faithwire deelt het schokkende verhaal. De politie gelooft dat de kogel haar per ongeluk heeft getroffen. Moeder Lam Calderon vertelt: "Ze wilde een groot gezin, vijf of zes kinderen. Daniel kwam naar ons toe en vertelde dat ze neergeschoten was. We geloofden hem niet."

De ouders van Melanie zijn logischerwijs diep geraakt door de dood van hun dochter maar getuigen ook van hun geloof. "We hebben de hoop en zekerheid dat ze in de hemel is met Jezus en dat we haar op een dag weer zullen zien. Daar houden we ons op dit moment aan vast."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Mooi he, het recht van iedere Amerikaan om een wapen te hebben en er mee te schieten, of er een ongeluk mee te veroorzaken