Peter Schalk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 november 2021 door Jeffrey Schipper

Terugkijken: SGP-senator vindt uitspraak Hugo de Jonge over vaccinatie gevaarlijk

Vooralsnog komen er geen speciale maatregelen voor niet-gevaccineerden. Maar demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) sluit het niet uit en noemt het een "verstandige keuze om je te laten vaccineren." SGP-senator Peter Schalk vertelt in het Family7-programma Uitgelicht! waarom hij de uitspraak van De Jonge "heel gevaarlijk" vindt.

Bekijk het gesprek en klik hier voor meer video's van Family7:

SGP-fractievoorzitter Kees van der Staaij confronteerde De Jonge vorige week in de Tweede Kamer met zijn in zijn ogen polariserende uitspraken over niet-gevaccineerden. "Als we terechtkomen in een sfeer van 'u houdt een bed bezet' gaan we schuldige aanwijzen in plaats van met elkaar wat ons te doen staat. Ik snap de oprechte zorg van minister De Jonge vanwege het oplaaiende virus. Daar doe ik niets aan af. Maar is dit nu echt de goede manier? Zijn mensen nu sterk geprikkeld in plaats van geprikt als gevolg van deze discussie?", vraagt de SGP-leider zich af. Lees ook: Kees van der Staaij confronteert Hugo de Jonge: "Heb respect voor ieders vaccinatiekeuze".

Abonneer je op de YouTube-pagina van Family7

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

B
Ik vond het volgende statement van Els van Veen heel sterk: Els van Veen: "ik neem het de overheid kwalijk dat zij eerst rechten heeft ontnomen aan mensen, en ze pas teruggeeft als je een prik haalt. Dat heeft niets met gezondheid of zorg te maken.”

En ze heeft gelijk, dit is pure manipulatie...
A
Mooie uitspraak van Kees: "Zijn mensen nu sterk geprikkeld in plaats van geprikt als gevolg van deze discussie?"

Toon meer reacties (1)