Jezus Christus
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

02 november 2021 door Patrick Goede

Kerstfilm van populaire serie 'The Chosen' breekt nu al records; 450 theaters bijgeboekt

Hoewel de film nog op het doek moet verschijnen breekt 'Christmas with The Chosen', nu al records. De voorverkoop van de kerstfilm is gestart en bracht binnen een halve dag 1,5 miljoen op. Het maken van The Chosen-serie is de grootste wereldwijde crowdfundactie, voor het eerst verschijnt er nu een film van hen op het witte doek. "We hadden eerst 1079 theaters benaderd maar hebben er nu 450 bijgeboekt."

Ray Nutt is CEO van de organisatie achter de serie, Fathom Events. "We hebben nu duizenden schermen extra om aan de vraag te kunnen voldoen. We verwachten dat de verkoop alleen maar verder toe zal nemen."

De CEO verwacht dat het niet alleen dé kerstfilm van 2021 gaat worden maar dat het landelijk ook de grootste 'hit' van het jaar zal zijn. "Toen we besloten om een kersteditie van de serie uit te brengen wisten we dat de kersttijd ideaal zou zijn voor het uitbrengen van de film. We kunnen de fans van de serie eindelijk bij elkaar brengen voor het witte doek. Met het oog op alle betrokken muzikanten is de film geschikt om vrienden mee naar toe te nemen."

Vanaf 1 december zal de film te zien zijn in bioscopen in Amerika. De christelijke ariesten die aan de film hebben meegewerkt zijn onder andere Phil Wickham, Maverick City Music, For King and Country, Brandon Lake, Cain, Leanna Crawford, Jordan Feliz en Matt Maher. Bekijk hieronder alvast de trailer van de film.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen