Pastor Joe Moore
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

02 november 2021 door Patrick Goede

Dochter van vermoorde pastor deelt boodschap van vergeving: "Word gered"

De dochter van de vermoorde pastor Joe Moore heeft daags na zijn dood een boodschap van vergeving en geloof gedeeld. Haar vader droeg mensen altijd op om hun vijanden te vergeven. Tegelijkertijd zijn het verdriet en de rouw nog erg vers. "Het is iets wat we niet kunnen verwerken. Het was zo onverwacht. Het was zo gevoelloos", vertelt dochter Daney Moore volgens de Christian Post.

Vervolgens vertelt Moore over de vergevende boodschap van haar vader: "Iets waar mijn vader altijd over sprak was vergeving. Hij leefde bij het motto: 'Wat zou Jezus doen?' Hij zei dan altijd dat Jezus zijn vijanden vergaf en dat wij die van ons moeten vergeven. We moeten mensen vergeven om vrij te kunnen zijn."

"Mijn vader was een grappige en liefhebbende man. Hij had een ziel die uitging naar anderen en hij wilde ervoor zorgen dat iedereen gered zou worden. Als er maar een manier was waarop hij over God kon praten dan deed hij dat", aldus Daney.

Ze roept in de podcast verder op om het geweld te stoppen. "Stop met het vermoorden van mensen. Word gered als je dat nog niet bent!"

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen