Max Lucado
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 oktober 2021 door Patrick Goede

Max Lucado dankt God voor slinken van aneurysma: "Hoef een jaar lang niet terug te komen"

Max Lucado heeft goed nieuws ontvangen met betrekking tot zijn gezondheid. De schrijver en spreker had last van een aneurysma, een gevaarlijke verwijding in de bloedvaten, na een nieuwe test blijkt deze verwijding echter enorm geslonken te zijn. "De artsen schrijven dit toe aan de grotere nauwkeurigheid van de test en dat kan heel goed zo zijn. Maar ik wil vooral een goede God bedanken", aldus Lucado.

Max vervolgt: "Het zag er naar uit dat ik een flink aantal operaties tegemoet zou gaan. Niemand had dit verwacht. Maar na uitvoer van de laatste test blijkt dat ik een jaar lang niet terug hoef te komen. Fantastisch nieuws waar mijn vrouw en ik erg dankbaar voor zijn."

Tot slot staat Lucado stil bij de gebeden die een goede vriend van hem formuleerde. "Hij bad een tekst uit Job 48 waarin God zichzelf toont als Degene die de zeeën beheerst en wolken binnen de perken houdt. God zegt daar: 'Tot zover mag je komen maar niet verder'. We zijn blij dat hij hetzelfde bij het aneurysma heeft gedaan: 'Tot hier en niet verder'."

Bekijk hieronder de videoboodschap van Lucado.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen