Mark en Mira de Boer
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

28 oktober 2021 door Redactie

Video: voorganger Mark de Boer blikt terug op eindtijdpreek Paul Visser

'Er was veel te doen om een preek van ds Paul Visser die een link legt tussen huidige ontwikkelingen en de Bijbel, en dan specifiek wat hij noemt de 'Great Reset' en 'het merkteken van het beest'. In mijn tijdlijn hier nogal gevarieerde reacties: sommigen zijn blij dat er eindelijk een dominee eens zegt hoe het is! en anderen vinden het veel teveel lijken op complottheorie', schrijft voorganger Mark de Boer via zijn Facebook-pagina. Hij besloot om de preek terug te luisteren en samen met zijn vrouw Mira deelt hij zijn bevindingen in onderstaande video.

Mark de Boer: 'Ik waardeer ds Visser enorm en ben het met hem eens dat we de machten van deze wereld aan de kaak moeten stellen. Maar ik denk dat hij hier behoorlijk uit de bocht vliegt. Het boek Openbaring is niet de openbaring van een spoorboekje van de toekomst, maar van Jezus Christus, zoals Mira dit voorjaar zei, en dat perspectief miste ik volledig. Mira deed die uitspraak in het kader van een drieluik dat wij maakten over de coronacrisis. Ook wij doken de Bijbel in en keken naar wat dat zegt over de huidige tijd. Dus in plaats van de preek van ds Visser te bekritiseren verwijs ik liever naar dat gesprek. Het is net als die andere preek stevige kost, maar ik werd er in ieder geval wel blij van.'

Beluister het volledige gesprek en beluister de CIP Podcast waarin dr. Wim Dekker de eindtijdpreek van Paul Visser bespreekt:

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Wat een hoop inlegkunde. Denk ook eens aan het teken dat aan Caïn werd gegeven. Dat was toch echt een merkteken. Openbaring gaat over de dingen die gaan komen, maar volgens jullie gaat het niet over de toekomst. Natuurlijk gaat het zeker ook over het karakter van Jezus, maar zeker ook over de dingen die gaan gebeuren, zo staat het nu eenmaal in de Bijbel. De Bijbel neem ik in dit geval veel serieuzer dan deze twee zelfingenomen personen.
H
Ik snap hier niets van.. (wie is de predikant ?) maar ik hou toch maar liever vast aan\wat ds. Visser zei .. Dat kan ik begrijpen tenminste en bemoedigd me, want

zijn enthousiasme voor de Heer werkt aanstekelijk !!!