Nightbride
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 oktober 2021 door Patrick Goede

Doodzieke christelijke zangeres deelt opnieuw inspirerende boodschap: "Ik geef mijzelf"

De christelijke singer-songwriter Nightbride, ook wel bekend als Jane Marczewski, werd in één klap wereldberoemd toen ze bij America's Got Talent de befaamde 'Golden Buzzer' te horen kreeg van het doorgaans zure jurylid Simon Cowell. Haar positieve optreden stak in schril contrast af tegen de dodelijke ziekte waar Maczewski onder lijdt. Volgens de dokters heeft ze slechts 2 procent overlevingskans. Toch komt ze nu opnieuw met een inspirerende boodschap op Instagram.

Marczewski vertelt in het bericht: "Een professor journalistiek vertelde mij ooit het verschil tussen een verhaal dat het verdient om opgeschreven te worden en een tekst die geschreven wordt om de aandacht te trekken. Een echt verhaal heeft betekenis ook als niemand het ooit zou horen. Een verhaal dat de aandacht moet trekken heeft alleen waarde als je een publiek hebt."

Ze vervolgt: "Dit inzicht zorgde ervoor dat ik mijn leven nooit een publiciteitsstunt wilde laten zijn. Mijn leven zou zin hebben, ook als niemand er ooit over zou horen. Ik wilde een verhaal schrijven waar ik trots op zou kunnen zijn. Ook als het niemand het zou lezen. Ik begrijp nu dat wij mensen de verhalen zijn die het waard zijn om te horen. Ik open de deuren van mijn hart en geef de wereld het enige dat ik te bieden heb: mijzelf."

Lees hieronder het hele bericht van Nightbird en kijk ook haar bijzondere optreden bij America's Got Talent terug.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen