Elmer Alvarez
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

19 oktober 2021 door Patrick Goede

Dakloze man vindt cheque van 10.000 dollar en geeft het terug aan eigenaar

De dakloze Elmer Alvarez vond een cheque ter waarde van 10.000 dollar. Hij besloot het bedrag terug te geven aan de rechtmatige eigenaar ondanks het feit dat hij het zelf goed kon gebruiken. Alvarez was namelijk dakloos maar al drie jaar 'clean'. Het terugbrengen van de cheque leverde hem uiteindelijk veel meer op! "Ik dacht alleen maar aan hoe die persoon zich zou voelen."

Makelaar Roberta Hoskie die de cheque verloren had was namelijk zo onder de indruk van het gebaar van Hoskie dat ze besloot om hem een aantal mogelijkheden te geven. Nu is Alvarez onderdeel van het bestuur van Hoskie's Outreach Foundation, die mensen met lagere inkomens aan gezinnen helpt. En Alvarez heeft inmiddels weer onderdak!

Roberta Hoskie was op haar 17e een alleenstaande moeder die moest zien rond te komen van 400 euro per maand. Ze snapte daarom maar al te goed hoe zwaar het leven voor Elmer moest zijn. Soms test God onze toewijding en eerlijkheid, dit is een mooi voorbeeld van hoe die eerlijkheid uiteindelijk tot nog iets veel beters leidde!

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen