Israël producten markt
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

MET ISRAËL PRODUCTEN CENTRUM

 

Top 10 Israëlproducten: van olijfhout tot heerlijke geuren

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau uit Israël? Voor jezelf, een familielid, vriend of je partner? Het Israël Producten Centrum verkoopt prachtige producten uit het Heilige Land. Met de aanschaf van de producten steun je de economie van Israël en help je lokale ondernemers. Kies een van de prachtige producten uit de top 10 Israëlproducten om jezelf of een ander mee te verwennen.

1. Olijfhouten waxinelichthouder geloof hoop en liefde
De dagen worden langer en 's avonds steken we steeds vaker een kaarsje aan. Met deze waxinelichthouder breng je letterlijk en figuurlijk licht in je huis. De vier zijdes laten afbeeldingen zien die symbool staan voor geloof, hoop en liefde. Op de vierde zijde vind u een duifje. De afbeeldingen dansen in het licht van het kaarsje die je in de houder kan plaatsen.

2. Essence of Jerusalem Eau de Toilette
Op zoek naar een heerlijke geur die je meeneemt naar Israël? Essence of Jerusalem kent een eau de toilette voor zowel mannen als vrouwen. De geur is mild-scherp en kruidig, met zachte ondertonen van ceder en lavendel.

3. Interieur parfum Wild Nature
Niet alleen jij, maar ook je huis verdient een heerlijke geur. Met het Interieur parfum uit Israël ruikt je huis naar heerlijk geurende bloemen uit de natuur. De geur Wild Nature is verfrissend en geschikt voor de badkamer, slaapkamer of het toilet. Het flesje met de stokjes wordt geleverd in een prachtige verpakking die zeer geschikt is om cadeau te doen.

4. Cadeau zeep roosje Wild Nature
In een aansluitende geur koop je een prachtig zeepje in de vorm van een roos. De zeep geurt naar rozen en andere wilde bloemen. Het product is net als de andere producten uit de Israëlwinkel geproduceerd in Israël door lokale ondernemers.

5. Olijfhouten houtsnijwerk - Twee verstrengelde harten
Wil je een mooi geschenk geven aan jouw geliefde? Of een uniek huwelijkscadeau geven uit Israël? Geef dan deze twee prachtige verstrengelde harten cadeau. De harten zijn uitgesneden uit olijfhout en op unieke wijze met elkaar verbonden.

6. Puzzel Ark van Noach (1000 stukjes)
Met deze puzzel ben je uren zoet. De prachtige afbeelding laat het verhaal van de ark van Noach zien met talloze paren dieren. De kleurrijke puzzel heeft maarliefst 1000 stukjes. Geniet van een momentje ontspanning of van de gezelligheid door de puzzel samen met familie of vrienden te maken.

7. Ring Hooglied 6:3 Ani le dodi ve dodi li
Deze ring heeft een bijzondere inscriptie van Hooglied 6:3 waar staat: 'Ik ben van mijn geliefde en mijn geliefde is van mij.' De tekst staat in nikkelvrij zilver geschreven in het Hebreeuws: Ani le dodi ve dodi li. Je kan de ring kopen voor jezelf, als geschenk of als bijzonder gebaar.

8. Op weg naar Jeruzalem - Spel
Op zoek naar een spel waarin je meer leert ove r Israël? In Op weg naar Jeruzalem leer je nieuwe dingen, beantwoord je vragen over het Beloofde Land en de Bijbel. Ben jij als eerste in de Heilige Stad?

9. Smeedijzeren Set Shabbatskandelaren
Sta stil bij de Shabbat bij het gebruiken van deze prachtige, luxe shabbatskandelaren. Traditioneel steken getrouwde vrouwen twee kaarsen aan bij de aanvang van de shabbat en gedenken zij te rusten bij het zien van het licht. De smeedijzeren houders passen goed bij elkaar, zijn afgewerkt met een mooie poedercoating en dragen op een sierlijke krul één kaars per stuk. 

10. Jeruzalem - Kookboek
Alleen al bij de gedachte aan de Israëlische keuken loopt het water je al in de mond. In het kookboek Jeruzalem staan traditionele recepten en geeft Israëlische topchef Yotam Ottolenghi een nieuwe draai aan de eeuwenoude keuken. De chef staat bekend om recepten waarin gerechten met liefde en aandacht worden gemaakt van verse producten. Het boek is voorzien van overzichtelijke recepten met daarbij prachtige afbeeldingen. Verras gasten met een heerlijk feestmaal, of gebruik het kookboek voor dagelijkse recepten met verse producten uit Israël.