Kabul Afghanistan Taliban 2021
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 oktober 2021 door Redactie

Islamitische eindtijdprofetie in vervulling: "Inkijkje in de plannen van satan"

De Taliban geloven dat het vertrek van de Amerikaanse troepen uit Afghanistan de vervulling is van een islamitische eindtijdprofetie, zegt Joel Richardson, auteur van The Islamic Anti-Christ (de islamitische antichrist, red.), in gesprek met CBN News. "Als christenen erkennen we deze islamitische profetie natuurlijk niet als van God. Het is geïnspireerd door satan. Op dit moment geeft het een inkijkje in het plan van de vijand."

"Zwarte vlaggen komen op uit Khorasan en niets zal hen stoppen", tweette de Taliban. Richardson waarschuwt dat de moslims naar Jeruzalem zullen trekken. "Dit is heel erg belangrijk", aldus Richardson. "Ik heb hier nog niet over gehoord of gelezen in de media. Als we kijken naar de eindtijdprofetieën binnen de islam, zien we dat dit een van de belangrijkste profetieën is. Er is een profetie over legers die zwarte vlaggen bij zich dragen en opkomen uit het oosten, ofwel Khorasan." Khorasan is een oud grondgebied dat uit het noordwesten van het huidige Pakistan, oostelijk Iran en heel Afghanistan bestaat.

Na het in vervulling gaan van de profetie zullen de moslimextremisten zich volgens Richardson richten op Jeruzalem. De verovering van Jeruzalem is het einddoel van het moslimleger. "Jeruzalem is de barometer. Het is het epicentrum, het einddoel en het doelwit van satan. Daar zal Jezus terugkeren en op de troon van David zitten om vanaf daar over de wereld de regeren", legt Richardson uit. 


Afghanistan
- Telefooncontrole door de Taliban: het bezit van een Bijbel is dodelijk
- Taliban zaaien doodsangst: 5 belangrijke vragen over christenen in Afghanistan
- Taliban bedreigen Afghaanse christenen: "We weten waar jullie zijn"
- Wat de triomf van de Taliban tot ons te zeggen heeft
- Evangelist Robby Dawkins: "De Taliban zullen Afghaanse christenen uitroeien"
Meer over Afghanistan »

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Kom Heer Jezus, laat maar zien wie U bent! U draagt de overwinnaarskroon, de vijand ís verslagen!
J
Als we dit niet geloven, waarom het dan wel zo serieus nemen?
J
Het is iig erg opvallend, postte ik al eerder op CIP, maar John McArthur laat hier zien hoe de Islamitische messias de Bijbelse anti-christ is en andersom. https://youtu.be/787GkGFQmtI
Toon meer reacties (1)