Tyson Fury
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 oktober 2021 door Patrick Goede

Bokser Tyson Fury prijst Jezus na overwinning op Deontay Wilder: "Hij richtte mij weer op"

Twee keer ging de wereldkampioen boksen in het zwaargewicht naar de grond. Maar twee keer stond Tyson Fury weer op om zijn tegenstander Deontay Wilder in de 11e ronde uiteindelijk knock-out te krijgen. Na afloop bedankte hij uitgebreid zijn Schepper. "Ik wil graag mijn Heer en Heiland Jezus Christus bedanken", aldus Fury die inmiddels een pet had opgedaan met daarop de tekst: 'Jezus, de Koning komt eraan'.

Fury: "Ik was gewond. Wilder is een sterke man die rake klappen kan uitdelen. Ik heb hem ook flink wat klappen verkocht. Mijn Heer en Heiland richtte mij weer op zodat ik Hem de eer en glorie kan geven."

Fury praat verder met respect over zijn tegenstander, die hij nu voor de derde keer heeft verslagen en die zelf niet erg sportief lijkt te zijn. "Hij liet mij hard werken voor mijn geld. Hij is een geweldige vechter. Ik ging naar hem toe om hem mijn respect en liefde te betuigen. Hij wilde het mij niet teruggeven, maar dat is zijn probleem. Ik bid dat God zijn hart zacht maakt."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Komaan!!! CIP, een beetje meer kiesheid aub. Twee mannen in een ring die op elkaar inbeuken tot bloedens toe, is dat "sport". Praat eens met een neuroloog wat zulke klappen met hersenen doen? En dan onze Borg en Zaligmaker erbij betrekken! De spotters komen weer aan hun trekken...
R
Dit overeenkomstig Hand. 20: 35: en zich de woorden van de Here Jezus herinneren, die zelf gezegd heeft: Het is zaliger te geven dan te ontvangen.
Meer, veel meer respect voor deze Tyson Fury, dan voor het "gevecht" van "Extinction Rebellion". Wat een trieste vertoning is dat. Nee, dan liever deze bokser zijn manier van geloof uitdragen.
Toon meer reacties (1)