110-jarige
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 oktober 2021 door Patrick Goede

110-jarige vrouw zegt dat geloof 'geheim' is van haar lange leven: "Hij is erg goed voor mij"

Viola Brown uit Virgina is met haar 110 jaar één van de oudste personen op deze aarde. Ze bereikte deze mijlpaal op 4 oktober jl. en die dag werd gelijk door de burgemeester naar haar vermoed. Viola Brown voelde zich vereerd maar meldde direct: "Elke dag dat de goede Heer mij hier laat zijn is mijn dag." 

Het neefje van Viola Brown vertelt aan de Christian Post: "Ik ervaar alleen maar vreugde en liefde als ik bij haar in de buurt ben. Er is geen moment waarop ze niet over Jezus praat. Ik denk dat ze zo oud is mede vanwege haar geloof. Ze heeft een goede levenshouding. Ze zorgt ervoor dat bijna niets haar bezorgd maakt. Ze is gericht op iets groters dan zichzelf."

Viola Brown vertelt over haar bijzondere relatie met God. "Hij maakt mij 's ochtends wakker en vertelt mij wat ik moet doen. Ik maak mij nergens zorgen over. Elke dag is een goede dag. De Heer is erg goed voor mij geweest."" Brown trouwde in 1936 met John Lampkin en kreeg twee kinderen met hem. Hij stierf in 1982 waarna ze opnieuw trouwde. Haar tweede man stierf in 1998. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen