Zanger Cissa
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 oktober 2021 door CAMA Zending

Concert en bekeuring voor zanger Cissa in Senegal

Voor het eerst sinds het begin van de coronatijd was er in Senegal weer een concert mogelijk. In juli organiseerde CAMA zendeling Jan Kieviet samen met zijn collega Cissa een prachtig concert in een klein stadje in Senegal. Maar dat liep anders dan ze van te voren verwacht hadden… 

Cissa
Christelijke zanger Bernard Cissa had voor de gelegenheid allerlei christelijke zangers en band uit de omgeving van Senegal uitgenodigd. Cissa is de zanger om wie je denkt dat het draait: hij is bekend van nationale tv. Maar de 8 gastmuzikanten geven iets weer van de landelijke impact van deze muziekbediening die Jan ondersteunt met als visie: Goede Senegalese muziek met een relevante boodschap. Ze hebben ieder hun eigen stijl en komen uit verschillende delen van het land.

Nare verrassing
Na een spetterend concert stond de spreker een nare verrassing te wachten: de politie nam zonder duidelijke reden zijn rijbewijs in. In de taxi, die hij noodgedwongen moest nemen, raakte hij aan de praat met de chauffeur, die het concert vanuit zijn auto had meegekregen. De taxichauffeur kwam tot geloof in Jezus en alsof dit nog niet wonderlijk genoeg was, gebeurde op dat moment precies hetzelfde bij zijn vrouw in de taxi!

Bijzondere bediening
Jan en Tabitha Kieviet hebben een gezegende bediening in Senegal, een land waar nog maar weinig christenen zijn. Toch zien ze steeds bijzondere dingen gebeuren; in de medische wereld waarin Tabitha actief is. Maar ook rondom het werk van Jan, als manager van de christelijke zanger Cissa.

Wil je meer weten over het werk van Jan en Tabitha? Lees dan Waarom zanger Cissa in Senegal viral ging met het evangelie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen