Peter Paauwe
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 oktober 2021 door Redactie

DoorBrekers Amersfoort en Barneveld fuseren: Doorbrekers Midden Nederland

De charismatische kerk DoorBrekers heeft besloten om Amersfoort en Barneveld samen te voegen tot één nieuwe campus: Doorbrekers Midden Nederland, die op zondag samenkomt in de Midden Nederland Hallen.

'In de afgelopen jaren hebben we zowel in Barneveld als in Amersfoort sterke teams zien ontwikkelen van gezonde, betrokken en enthousiaste bouwers', laat DoorBrekers weten. 'We geloven dat we een sterkere vuist kunnen maken als we deze krachten bundelen.

De afgelopen tijd hebben we steeds het voornemen gehad om campus Amersfoort te herstarten zodra het weer kon. Recent is deze visie veranderd en zijn we als Campus Lead team van Amersfoort en Barneveld, bestuur, advisory board en Lead team van DoorBrekers unaniem tot een andere visie gekomen en hebben we vrede en geloof om deze grote stap te zetten.

Afgelopen week zijn alle leiders van Amersfoort op de hoogte gesteld in een speciale meeting en vandaag zijn alle Amersfoorters geïnformeerd in een meeting na de morgendienst. Nu ook de keyleiders in Barneveld op de hoogte zijn, willen we dit nieuws breder delen.'

DoorBrekers
DoorBrekers maakt sinds de start in 2005 — met 40 volwassen en 40 kinderen — een snelle groei door. In totaal bezoeken wekelijks zo'n 2.000 mensen de diensten in Barneveld, Amersfoort, Zwolle, Zeeland en Drechtsteden. Alle diensten van DoorBrekers zijn ook live te volgen via DoorBrekers.tv. DoorBrekers bouwde in 2016 in Barneveld mee aan een groot evenementencentrum de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Roos van Dijk-Paauwe vertelde twee jaar geleden op CIP.nl waarom DoorBrekers ook een campus startte in Amsterdam.

Foto boven: Senior pastor Peter Paauwe | bron: Facebook, DoorBrekers

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Al dat Engels. Foei! :-)
Ja, sinds de brexit zouden we die woorden ook terug moeten geven.
Toon meer antwoorden (1)