Pat Robertson
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

06 oktober 2021 door Redactie

Televangelist Pat Robertson (91) na 60 jaar evangelisatie met pensioen

De Amerikaanse televisie-evangelist Pat Robertson (91) geeft aan na 60 jaar evangelisatiewerk met pensioen te gaan. De evangelist is bekend van het presenteren en deelnemen aan het CBN News programma The 700 Club. De presentator zal zich richten op lesgeven aan de christelijke universiteit Regent University.

De show van CBN News startte in de jaren '60 en is een van de langstlopende progromma's in de Amerikaanse televisiegeschiedenis. Het kanaal van The 700 Club heeft ruim 539 duizend abonnees op YouTube en is populair om de dagelijkse nieuwslezingen, bemoedigingen en het delen van getuigenissen. Door de jaren heen heeft Robertson veel mensen geïnterviewd van Amerikaanse presidenten tot premiers, tot bekende predikanten, sprekers, voorgangers en christelijke artiesten.

Pat Robertson zal gemist worden, maar niet helemaal verdwijnen van het kanaal. "We zullen zijn werk voorzetten en hij zal nog regelmatig deelnemen aan de show in de toekomst", aldus zijn zoon Gordon Robertson, medepresentator van The 700 Club. Gordon zal het presenteren van het programma overnemen.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

C
Het zij Dhr. Robertson van harte gegund. Ik las onlangs dat de man middels een door hem opgerichte stichting bijna $500 miljoen (dollar) bijeen heeft gebracht voor liefdadigheidswerk, de afgelopen 40 jaar.

Zijn uitzendingen heb ik altijd als bemoedigend ervaren.