broertjes Timber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

05 oktober 2021 door Redactie

Moeder voetbaltweeling getuigt in Johan Cruijff Arena van geloof: "Vanochtend was ik in de kerk"

Afgelopen zondag won FC Utrecht verrassend in Amsterdam van koploper Ajax. Het was in veel opzichten een bijzondere ontmoeting. Zo waren de tweelingbroers Jurriën (Ajax) en Quinten (Utrecht) elkaars tegenstander. Moeder Marilyn Timber deed vooraf een boekje open tegenover NOS en vertelde onder meer hoe belangrijk geloof in God voor de familie is.

Journalist Joep Schreuder vroeg de moeder of het niet lastig is om vijf jongens op te voeden en ze allemaal evenveel aandacht te geven: ”Dat is niet makkelijk”, antwoordde moeder Timber op het veld van een volle Arena. ”Maar ik volg God en heb een relatie met de Heer. Dan wordt het veel gemakkelijker. Ik kan alle last op de Heer leggen. Dat straal ik ook uit thuis en de jongens zien dat ook.”

”Vanochtend vroeg was ik in de kerk om te bidden”, gaat Marilyn even later verder. ”Gisteravond heb ik, zoals altijd standaard, gebeden met de jongens. Ik heb mijn zegen over ze uitgesproken. Ik zeg tegen ze: God houdt van jullie en weet wie jullie zijn. Iedere wedstrijd spreek ik standaard mijn zegen over ze uit.”

Bekijk het hele interview

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

P
Schitterend dat deze vrouw zo vrijmoedig over haar geloof spreekt!!!