Queen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 oktober 2021 door Patrick Goede

Koningin Elizabeth prijst jubilerend 'Songs of Praise': "Brengt kijkers bijeen in aanbidding"

Het iconische televisieprogramma 'Songs of Praise', waarin prachtige kerkliederen ten gehore worden gebracht, bestaat 60 jaar. In een speciale uitzending van het programma liet de koningin van Groot-Britannië haar goedkeuring over het programma duidelijk blijken. "60 jaar lang heeft 'Songs of Praise' kerken en BBC kijkers uit het Verenigd Koninkrijk bij elkaar gebracht in gezamenlijke aanbidding", laat The Telegraph uit haar mond optekenen.

De koningin vervolgt: "Gedurende die periode heeft het programma het christendom vertegenwoordigt als een levend geloof, niet alleen door de liederen maar ook door de verhalen van mensen die het geloof centraal hebben staan in hun levens. Ik feliciteer het programma en alle mensen die erbij betrokken zijn geweest in de afgelopen zestig jaar."

Aled Jones die het programma de afgelopen twintig jaar mocht presenteren noemt het programma één van de grootste vreugdes in zijn leven: "Het is een enorme eer om de opbouwende verhalen van geloof te delen met ons publiek en om harten te verwarmen met muziek, het betekent heel veel voor mij. Op naar een toekomst vol prachtige liederen van aanbidding!"

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Wat prachtig dat de koningin dit zegt. En inderdaad, het is een prachtig programma waarin oude hymns en nieuwe liederen hand in hand gaan.
N
Hopen dat ze 120 wordt en ook zo lang koningin,zou goed zijn voor Engeland