Manny Pacquiao
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 oktober 2021 door Patrick Goede

Bokser Manny Pacquiao wil president worden: "God heeft een plan met mij"

Manny Pacquiao won 12 wereldtitels in verschillende boksdisciplines. Nu hij gestopt is mengt hij zich in de strijd om als president van de Filipijnen gekozen te worden. Hij wil de corruptie en ongerechtigheid in het land gaan aanpakken. "Ik wil mij richten op een groter gevecht en dat is het dienen van mensen", vertelt Pacquiao bij CBN News.

Pacquiao: "Ik zag dat de situatie in mijn land erg slecht was. Mensen lijden. Wat ik zag was hopeloos. Onze mensen verdienen een betere toekomst. Ik heb altijd gedacht dat God een plan met mij had. Hij veranderde mij van niets in iemand met een bestemming. Niet alleen om mensen te inspireren maar ook om hen te helpen en voor hen te vechten."

Hij haalt vervolgens zijn favoriete Bijbeltekst aan: "Eén van mijn favoriete teksten is Jesaja 41:10: 'Wees niet bevreesd, want Ik ben met u, wees niet verschrikt, want Ik ben uw God. Ik sterk u, ook help Ik u, ook ondersteun Ik u met Mijn rechterhand, die gerechtigheid werkt.' Het belangrijkste is dat we God eren in ons dagelijks leven."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen