Leander Tramper
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 oktober 2021 door SGP-jongeren

SGP-jongeren roept plaatselijke afdelingen op om jongeren op de kieslijst te plaatsen

SGP-jongeren heeft begin deze week een brief gestuurd naar alle plaatselijke en gemeentelijke afdelingen van de moederpartij. De jongerentak wil met deze oproep jongeren op de kieslijst plaatsen bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

De politieke jongerenorganisatie van de SGP is van mening dat een aansprekende jonge kandidaat op de lijst kan helpen om de standpunten te vertalen in een aantrekkelijke, inhoudsvolle boodschap voor hun eigen doelgroep. Daarnaast werkt het motiverend en drempelverlagend om als jongeren op een jonge kandidaat te kunnen stemmen.

Leander Tramper (foto), landelijk voorzitter a.i. van SGP-jongeren: "Tegelijkertijd biedt dit jongeren een mooie kans om ervaring op te doen in de lokale politiek. Zo kunnen jongeren vroeg meekijken met het politieke handwerk van de oudere generatie en dit zorgt ervoor dat kennis en kunde gewaarborgd blijft in de partij." De oproep wordt ook binnen de moederpartij breed gedragen en is daarom ook ondertekend door SGP-voorzitter Dick van Meeuwen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen