Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 oktober 2021 door Patrick Goede

Pastor Jack Hibbs verbaast zich over angst voor coronavirus

Pastor Jack Hibbs van de grote Birchman Baptist Church in Texas sprak over de angst die het virus oproept en dat dat deze niet van God afkomstig is. "Corona is een echte ziekte maar dit is wat er demonisch aan is volgens mij; er is een onverklaarbare en onlogische reactie op het virus ontstaan", aldus Hibbs volgens de Christian Post.

De voorganger stapt vervolgens in de rol van wetenschapper. "Serieus mensen, kennen jullie de wetenschap hierachter niet? Er zijn ziektes en virussen die veel erger zijn maar niemand heeft het daarover. Er sterven meer mensen aan aids maar daar hoor je niemand over. Waarom niet? Omdat het niet past bij de 'weet ik veel' agenda die nu gaande is. Het is een spirituele agenda met een demonische doctrine."

"Demonen zijn eropuit om ons te misleiden en angst is hun grootste kracht. Waarom denk je dat de Bijbel zegt: 'Volmaakte liefde drijft alle angst uit?' Wanneer je weet dat Gods hart naar jou uitgaat dan hoef je niet meer bang te zijn. We worden allemaal ziek als mensen, ook voordat corona uitbrak. Mensen gingen hiervoor ook dood."

De voorganger zegt verder dat het in deze tijd belangrijk is om hoop te houden. Hoop op de terugkomst van Jezus Christus naar de aarde. "Wetende dat Jezus elk moment kan terugkeren moet christenen motiveren om hun monden en handen te openen voor het liefhebben van anderen met de liefde van Jezus Christus."

In 2019 kampten wereldwijd 38 miljoen mensen met aids en overleden 690.000 mensen aan de ziekte. Sinds de corona-uitbraak zijn er ongeveer 232 miljoen mensen wereldwijd besmet geraakt met het virus waarvan ruim 4,5 miljoen mensen zijn overleden. De beweringen van de voorganger kloppen wat dat betreft niet met deze statistieken.

Foto: Jack Hibbs Net Worth

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

G
Hij heeft wel gelijk dat het virus met schendingen van mensenbeperkingen door lockdowns en andere maatregelen buiten proporties is. Doden die niet aan corona worden gelinkt toch als gestorven aan corona opvoeren. Het is een georkestreerde agenda om de mens onder controle te brengen voor Agenda30. Een virus in de wereld brengen en de mens met verplichte vaccinatie, die significant vele bijwerkingen en doden kent, opleggen. Prive

eigendommen de mens ontnemen. Alleen om een groep oligarchen die de wereld op marxistische leest wil onderwerpen.
J
Het percentage komt wel ongeveer overeen.
Een corona plandemie en een angst pandemie; de eerste is gecreëerd, de tweede helaas realiteit!
Toon meer reacties (1)