Vrouwen lopen voor Vrouwen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 september 2021 door De Hoop ggz

Hardloopevent in Dordrecht: Vrouwen lopen voor Vrouwen

Op zaterdag 9 oktober vindt de jaarlijkse sportieve uitdaging in Dordrecht weer plaats: het Vrouwen lopen voor Vrouwen hardloopevent. Sportieve vrouwen komen in beweging om geld in te zamelen voor hulp aan vrouwen die uit de prostitutie willen stappen of die door verslaving of psychische problemen zijn vastgelopen. De opbrengst van het hardloopevent gaat naar Stichting De Hoop en Terwille.

Onder de naam ‘Ren voor haar leven!’ kunnen vrouwen 5 of 10 en zelfs 15 kilometer hardlopen. Er is weer een mooi parcours in de polders van Dordrecht. Zowel beginnende als ervaren hardlopers zijn van harte welkom! Ren jij voor haar leven?! Na afloop staat er voor de deelneemsters vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie klaar. Elke dame gaat naar huis met een goed gevulde goodiebag.

Ren voor haar leven!
Rianne, die eerder deelnam, vertelt: “Ik ren mee voor de vrijheid van andere vrouwen. Ik geloof dat elke vrouw waardevol is en dat elke vrouw recht heeft op vrijheid. Niet elke vrouw heeft die vrijheid, sommigen zijn gebonden aan verslaving en anderen zijn verstrikt in het netwerk van de prostitutie. De vrijheid waar ik en jij van genieten, wil ik aan alle vrouwen schenken!”

Samen een hart voor kwetsbare vrouwen
De opbrengst van deze run gaat naar hulp en opvang van kwetsbare vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille. De Hoop vangt verslaafde moeders op, waar mogelijk mét hun kind. Terwille helpt volwassen vrouwen en slachtoffers van loverboys om uit de prostitutie te stappen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen