Jan Pool
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

God

28 september 2021 door Jeffrey Schipper

Jan Pool ziet liefde onder christenen verkillen: "Er is een groot complot gaande"

"De wijze waarop we elkaar aanvallen, veroordelen, en in verschillende kampen plaatsen baart mij grote zorgen. Ik zie bij veel christenen de liefde verkillen", stelde spreker Jan Pool eerder deze week op CIP.nl. Hij maakt zich sinds de coronacrisis grote zorgen over polarisatie onder christenen in Nederland. In een nieuwe videoboodschap licht hij zijn zorgen opnieuw toe.

"Ja, er is een groot complot gaande!", stelt Pool. "Het rijk der duisternis probeert al eeuwen, ook nu, om de kerk krachteloos te maken door verdeeldheid te zaaien. En hij zal ieder wapen gebruiken in de strijd om christenen ervan te weerhouden kracht te putten uit het gemeenteleven. En hij zal de kerk tegenhouden om haar taak te volbrengen. En zonder kerken die vol zijn van Gods liefde, zal de boze terrein winnen en zal het kwaad de wereld overspoelen."

Bekijk de volledige boodschap van Jan Pool:

Eerder dit jaar deelde Jan Pool tijdens de Opwekkingsconferentie een boodschap voor wantrouwende christenen in coronatijd. “Ik zie in deze coronatijd veel felle reacties en gemopper onder christenen. Juist in deze tijd zou de kerk moeten opstaan vanuit de vrucht van de Geest”, aldus de spreker destijds. Klik hier om zijn volledige boodschap terug te lezen.

Lees ook: Coronapas vergroot verdeeldheid in christelijk Nederland: hoe nu verder?

Abonneer je op de YouTube-pagina van Jan Pool

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Dag Jan,Ik moest denken aan het feit dat we een verkregen en ingebouwde geestelijke thermostaat bezitten, geen thermometer die de temperatuur van zijn omgeving aanneemt, maar een thermostaat die onze innerlijke emoties reguleert. En dat is de Heilige Geest die ons onderscheid geeft. Mijn vrienden zijn deels ongevaccineerd uit principe. Ik respecteer dat en zal niet toelaten dat dwaze en overmoedige discussies 40 jaar vriendschap verpesten. Dank voor je waardevolle bijdrage,

Ron.
W
Die thermostaat, de Heilige Geest, is de Geest van de Waarheid. En het is dan ook geen wonder met zo veel leugen omtrent de hele corona poppenkast, die thermostaat gaat werken. Ik heb van meet af aan heel sterk de indruk gehad: dit klopt niet! Hier is iets behoorlijk mis! En de ene leugen volgde op de andere en bij iedere maatregel die de plank behoorlijk mis sloeg is dat telkens bevestigd. Dit is inderdaad niet meer uit te leggen. Ik bidt dat Nederland wakker wordt!!!!
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (10)