man voor beeldscherm
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 september 2021 door Redactie

Christelijke onderzoeker: 'Facebook blokkeert christenen, maar negeert mensenhandel'

Facebook is recent negatief in het nieuws gekomen, omdat ze te weinig zouden doen tegen mensenhandel. Onderzoeker dr. Ted Baehr stelt dat Facebook christelijke pagina's verbiedt, maar een oogje toeknijpt voor seksueel getinte pagina's die in verband worden gebracht met mensenhandel, meldt CBN News. "Het probleem is gigantisch", aldus Baehr.

Volgens de christelijke onderzoeker is het onterecht dat christelijke pagina's worden geblokkeerd op sociale media, maar er ondertussen maar weinig wordt gedaan tegen seksueel getinte pagina's. Baehr was onderdeel van het bestuur van National Coalition on Sexual Exploitation, een organisatie die zich inzet tegen uitbuiting en mensenhandel. "Facebook is een steeds groter wordend probleem", aldus Baehr. De onderzoeker geeft aan dat het beschikbaar stellen van Facebook in het Midden-Oosten en Afrika betekent dat ze te maken krijgen met verschillende bedrijven die gebruik maken van de sociale media. "Deze bedrijven hebben veelal te maken met mensenhandel en seksslaven."

"Iedereen die zich zorgen maakt over deze zaak weet dat er in dit digitale tijdperk meer seksslaven zijn dan ooit tevoren", aldus Baehr. "De cartels maken gebruik van Facebook en Facebook geeft op zijn beurt aan dat ze niets kunnen doen aan dit probleem. Ze hebben dit nooit geprobeerd. Ondertussen blokkeren ze andere organisaties en mensen, christenen, van de website. Het is een rare situatie met een dubbele standaard."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Ik probeer het steeds te zeggen, mensen let op, we leven echt in de eindtijd. Mensen verleiden met vaccins die niet helpen, uitsluiten dmv QR-code, wordt alleen maar erger let maar op. Nieuwe wereld orde, alles is global, agenda van de antichrist wordt klaar gemaakt, waarom zien de mensen dit nou niet en vinden het normaal. Rampen, goed is fout en fout is goed. Gender etc. Christelijke principes worden gestraft, ga zo maar door. Men vertrouwd liever op overheden die liegen....heel apart...
N
Richard je heb niet eens het artikel gelezen ,zo blind als jij er in gaat Dit gaat over een 'koopman'Facebook, die ter wille van de winst, moreel lak heeft aan alles en niet wil optreden tegen uitbuiting en mensenhandel Gek genoeg stel jij je vertrouwen wel op dit bedrijf ,die de klanten probeert zo veel mogelijk tijd op facebook te laten doorbrengen,door ze vol te stoppen met wat hun mening bevestigd.Facebook liegt terwille van de winst ,maar jij stelt wel blind je vertrouwen op deze koopman en zijn collega's