Kodak Black
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

17 september 2021 door Patrick Goede

Rapper Kodak Black die gratie kreeg van Trump geeft zijn leven aan Jezus

Rapper Bill Kahan Kapri, die vooral bekend is onder zijn artiestennaam 'Kodak Black', was één van de 73 gelukkigen die gratie verleend kreeg van president Trump vlak voordat hij afscheid nam als president. Afgelopen zondag gaf de rapper te kennen dat hij "Jezus als zijn Heer en Heiland" had aangenomen. Dat laat de Christian Post weten.

De aankondiging volgt enkele dagen nadat er met de rapper werd gebeden bij een tankstation in Florida. Evangelisten Kevin Louidor en Annia Icart van het King Jesus Universal Ministry waren daar verantwoordelijk voor. Louidor deelt daar een bijzonder getuigenis van op Facebook.

Een video in het bericht laat zien dat de rapper bidt: "Ik bid dat U mij vergeeft van mijn zonden en ik ontvang Uw vergeving en ik geloof dat Jezus Christus voor mijn zonden gestorven is aan het kruis en dat Hij opstond uit de dood. Ik aanvaard U, Jezus, als mijn Heer en Heiland. Kom in mijn hart, reinig mij. Gebruik mij voor Uw glorie." Opvallend genoeg crashte de auto van evangelist Kevin Louidor vervolgens. Hij gaf de duivel daarvan de schuld.

Kapri is 24 en zijn tweede album belandde op nummer 1 van de Billboard 200 albumlijst in 2018. Hij werd in 2019 veroordeeld tot vier jaar cel voor het verschaffen van foutieve informatie om een wapen te kunnen kopen. In 2020 klaagde hij het federaal bureau van gevangenissen aan omdat hij mishandeld en religieus onderdrukt zou worden terwijl hij in de maximaal beveiligde Big Sandy gevangenis in Kentucky verbleef.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen